wilna7WIE BEN IK

Wilna Narayana

Vanaf 1984 heb ik een praktijk in spirituele ontwikkeling en groei, ofwel om weer in liefde te komen en te blijven met die jij werkelijk bent.

De adem neemt op dit moment al mijn tijd in beslag. Ik geef individuele sessies, groepsworkshops, ademcirkels, weekend programma’s en ademseminars en sinds 2012 ook de opleiding tot adem facilitator.

In vogelvlucht mijn opleidingen op een rijtje…

In 1970, op mijn 17e, begon mijn spirituele reis bij de yogalessen van Wim Kramer. Tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie mijn spirituele basis. In 1980 heb ik de opleiding tot spiritueel genezer vanuit de psychosofie gevolgd. Vele massage cursussen/opleidingen, Bachremedies, Reading en Healing, Master Ascention Healing, Reiki 1, 2 & Master volgden. In 1985 de opleiding tot yogadocent in de Raya Yoga, de koninklijke yoga. Van 1994–2004 de opleiding Neuro Emotionele Integratie en Transformatie, master en de Kinder Nei. Vanaf 2003 kwam ik in aanraking met Transformational Breath® en in 2004 volgde de opleiding tot facilitator en uiteindelijk senior trainer bij Judith Kravitz. Na 2010 nog verdere verdieping in verschillende nieuwe healing technieken met Ilahinoor van Kiara Windrider en de Inwijding tot Oneness blessing gever.

Mijn hoger doel is dat iedereen zijn eigen wijsheid herontdekt, zijn eigen innerlijke kracht aanboort en alles omarmt wat op zijn/haar pad komt. Dit samen delen is de basis van mijn werk.

 

De mogelijkheden: Yogales, individueel op maat. Privé ademsessie met coaching. Ademworkshop in groepsverband. Gesprekken op weg naar Meesterschap.