wilna7WIE BEN IK

Wilna Narayana

Op mijn 17e kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en nog steeds is het mijn basis, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en niet te vergeten spiritueel. Vanaf 1989 heb ik raja- yogales gegeven in groepsverband. Op mijn nieuwe stek in de Noord Oost Polder waar ik nu een jaartje woon, geef ik alleen nog individuele yogalessen op maat.

Vanaf mijn eerste zwangerschap had ik bijzondere ervaringen die ik niet kon plaatsen maar waarvan ik nu weet dat het heldere waarnemingen waren. Deze zijn de aanleiding geweest voor mijn spirituele ontdekkingsreis. In 1981 kwam ik in aanraking met een vrouw die ik belde met een hulpvraag voor mijn zoon. Zij wees mij op mijn eigen wijsheid en zette mij op het spoor om steeds meer op mijn intuitie en gevoel te vertrouwen.

Vanaf dat moment heb ik een brede kennis opgedaan via verschillende opleidingen. Hierdoor kwam mijn ontwikkelingsproces in een stroomversnelling: ik ging mijzelf steeds meer accepteren en waarderen. In dit proces leerde ik mijn emoties te omarmen in plaats van weg te drukken en te willen veranderen. Sinds 1985 deel ik dat met anderen in individuele behandelingen en in groepsverband.

Mijn intuïtie leidt me voortdurend naar uitbreiding van mijn capaciteiten als coach/healer/docent. Mijn hoger doel is dat iedereen zijn eigen wijsheid herontdekt, zijn eigen innerlijke kracht aanboort en alles omarmt wat op zijn/haar pad komt. Dit samen delen is de basis van mijn werk.

In 1970 begon mijn spirituele reis bij de yogalessen van Wim Kramer. Na de geboorte van mijn oudste zoon in 1980 heb ik de opleiding tot spiritueel genezer vanuit de psychosofie gevolgd. Vele massage cursussen/opleidingen volgden, Bachremedies, Reading en Healing, Master Ascention Healing en Reiki 1, 2 & Master. Daarna in 1985 de opleiding tot yogadocent in de Raya Yoga, de koninklijke yoga. Opleiding Neuro Emotionele Integratie en Transformatie, master en de Kinder Nei van 1994 -2000. Na 2010 nog verdere verdieping in verschillende nieuwe healing technieken met de Ilahinoor van Kiara Windrider en de Inwijding tot Oneness blessing gever.

Vanaf 2003 kwam ik in aanraking met Transformational Breath® en in 2004 volgde de opleiding tot facilitator en uiteindelijk senior trainer bij Judith Kravitz.

De mogelijkheden: Yogales, individueel op maat. Privé ademsessie met coaching. Ademworkshop in groepsverband. Gesprekken op weg naar Meesterschap.