Wilna Narayana

Vanaf 1970 heb ik yogalessen gevolgd bij Altaf Kramer. Daarna ben ik opgeleid tot raja yogadocent door Philippe Barbier. Tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie en de diepe kennis van de Psychosofie mijn basis.

Sinds 1984 heb ik een praktijk in Raja Yoga, Reiki, Healing, Neuro Emotionele Integratietherapie- en Kindertherapie.

De Adem komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie. 

Met mijn kennis en ervaring heb ik de opleiding Bewust Verbonden Ademwerk gerealiseerd Deze heet vanaf oktober 2022 de Adem en Bewustzijn Academie.

Kijk op www.ademenbewustzijnacademie.nl

Hier komen verschillende ademtechnieken, opstellingenwerk en de allermooiste yogatechnieken samen in 8 Modules, verdeeld over 2 jaar.

Vanaf 2012-2019  ben ik als senior trainer verbonden geweest aan de basis- en de professionele opleiding tot Transformational Breath ademcoach/therapeut. De meeste Nederlandse ademwerk trainers zijn hier opgeleid.

Andere Ademwerk trainingen van de afgelopen zestien jaar van Anthony Abbagano, Jim Morningstar, Dan Brule, Tilke Plateel Deur en vele anderen op de Global Inspiration Conferences bijgewoond. Sinds een aantal jaar heb ik ook adem retreats met Rebirthing en integrative breathwork georganiseerd en gegeven samen met Marie Rose Windels, Tilke Plateel Deur en is Dan Brule hier een aantal keer geweest om zijn Breathmastery te geven aan de Nederlandse ademcoaches/therapeuten. 

 

Wilna Narayana

Vanaf 1970-1974 heb ik yogalessen gevolgd bij Altaf Kramer. Daarna ben ik opgeleid tot raja yogadocent door Philippe Barbier. Tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie en de  diepe kennis van de Psychosofie mijn basis.

Sinds 1984 heb ik een praktijk in Raja Yoga, Reiki, Healing, Neuro Emotionele Integratietherapie- en Kindertherapie.

De Adem komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie. Met mijn kennis en ervaring heb ik de opleiding Bewust Verbonden Ademwerk gerealiseerd.

Hier komen verschillende ademtechnieken, opstellingenwerk en  de allermooiste yogatechnieken samen in 8 Modules, verdeeld over 2 jaar.

Vanaf 2012-2019  ben ik als senior trainer verbonden geweest aan de basis- en de professionele opleiding tot Transformational Breath  ademcoach/therapeut. De meeste Nederlandse ademwerk trainers zijn hier opgeleid. Vanaf 2012 heb ik deze prachtige opleiding verzorgd.

Andere Ademwerk trainingen van de afgelopen zestien jaar van Anthony Abbagano, Jim Morningstar, Dan Brule, Tilke Plateel Deur en vele anderen op de Global Inspiration Conferences bijgewoond. Sinds een aantal jaar heb ik ook adem retreats met Rebirthing en integrative breathwork georganiseerd en gegeven samen met Marie Rose Windels, Tilke Plateel Deur en is Dan Brule hier een aantal keer geweest om zijn Breathmastery te geven aan de Nederlandse ademcoaches/therapeuten.

profiel-wilna

Mijn wens is dat iedereen zijn eigen wijsheid herontdekt, zijn innerlijke kracht aanboort en terug naar liefde reist.