Wilna Narayana

Vanaf 1970 heb ik yogalessen gevolgd bij Altaf Kramer en tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie mijn spirituele basis. Sinds 1984 heb ik een praktijk in Raja Yoga, Spirituele ontwikkeling, Reiki, Healing, Neuro Emotionele Integratietherapie- en Kindertherapie.

De Adem komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie om je individueel of in groepsverband te begeleiden met gesprekken en ademsessies. 

Na ruim twintig jaar ervaring met Yoga, Healing, Transformational Breath en Nei -therapie heb ik mijn eigen opleiding gerealiseerd. Bewust Verbonden Ademwerk. Hier komen meerdere ademtechnieken, pranayama, de allermooiste yogatechnieken en nog veel meer samen in zeven modules. 

Het is mijn missie om iedereen die hier mee aan de slag wil met open armen te ontvangen, te begeleiden en op te leiden tot ademcoach/therapeut.

Vanaf 2012-2019  ben ik als senior trainer verbonden geweest aan de basistraining en de opleiding tot Transformational Breath ademfacilitator.  Andere Breathwork trainingen van de afgelopen zestien jaar heb ik gevolgd op de workshops van de Global Inspiration Conferences van bijvoorbeeld Anthony Abbagano, Jim Morningstar, Dan Brule, Tilke Plateel Deur en vele anderen. Sinds een aantal jaar heb ik ook adem retreats met rebirthing en integrative breathwork georganiseerd en gegeven samen met Marie Rose Windels, Tilke Plateel Deur en is Dan Brule hier een aantal keer geweest om zijn Breathmastery te geven aan de Nederlandse ademcoaches.

profiel-wilna 

 

Wilna Narayana

Vanaf 1970 heb ik yogalessen gevolgd bij Altaf Kramer en tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie mijn spirituele basis. Sinds 1984 heb ik een praktijk in Raja Yoga, Spirituele ontwikkeling, Reiki, Healing, Neuro Emotionele Integratietherapie- en Kindertherapie.

De Adem komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie om je individueel of in groepsverband te begeleiden met gesprekken en ademsessies. 

Na ruim twintig jaar ervaring met Yoga, Healing, Transformational Breath en Nei -therapie heb ik mijn eigen opleiding gerealiseerd. Bewust Verbonden Ademwerk. Hier komen meerdere ademtechnieken, pranayama, de allermooiste yogatechnieken en nog veel meer samen in zeven modules. 

Het is mijn missie om iedereen die hier mee aan de slag wil met open armen te ontvangen, te begeleiden en op te leiden tot ademcoach/therapeut.

Vanaf 2012-2019  ben ik als senior trainer verbonden geweest aan de basistraining en de opleiding tot Transformational Breath ademfacilitator.  Andere Breathwork trainingen van de afgelopen zestien jaar heb ik gevolgd op de workshops van de Global Inspiration Conferences van bijvoorbeeld Anthony Abbagano, Jim Morningstar, Dan Brule, Tilke Plateel Deur en vele anderen. Sinds een aantal jaar heb ik ook adem retreats met rebirthing en integrative breathwork georganiseerd en gegeven samen met Marie Rose Windels, Tilke Plateel Deur en is Dan Brule hier een aantal keer geweest om zijn Breathmastery te geven aan de Nederlandse ademcoaches.

profiel-wilna

Mijn hoger doel is dat iedereen zijn eigen wijsheid herontdekt, zijn eigen innerlijke kracht aanboort en alles omarmt wat op zijn/haar pad komt. Dit samen delen is de basis van mijn werk.